Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Eκδήλωση “Γευσιγνωσίας” τυριού και κρέατος

18 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού

Η Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ. και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών στα πλαίσια ερευνητικού προγράμματος με τίτλο “Βελτίωση της ημιορεινής και ορεινής αιγοπροβατοτροφίας” που υλοποιείται στην περιοχή του Νομού Γρεβενών και είναι ενταγμένο στο Εθνικό πρόγραμμα “ΠΙΝΔΟΣ” διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Γευσιγνωσίας” τυριού (φέτας) και κρέατος (αρνιών, κατσικιών) που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Γρεβενών την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 και ώρα 09:00 ως 13:00 στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού που ευγενώς παραχωρήθηκε από το Δήμο Γρεβενών.

Η γευσιγνωσία αυτή γίνεται υπό την καθοδήγηση του κ. Ευθυμίου Σινάπη, Αναπληρωτή Καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και αφορά την εκτίμηση – αξιολόγηση μαγειρεμένου κρέατος αρνιών και κατσικιών, καθώς επίσης και φέτας, προερχόμενα είτε από την περιοχή των Γρεβενών είτε από άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα, η γευσιγνωσία θα πραγματοποιηθεί από:
Ειδική Επιτροπή (Panel) εκπαιδευμένων εκτιμητών γευσιγνωστών που θα εκτιμούν – αξιολογούν και θα κατατάσσουν τα πρωτογενή αυτά κτηνοτροφικά προϊόντα ανάλογα με τα ποιοτικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά σε αριθμητικές κλίμακες (1-9).

Από τυχαίους καταναλωτές των Γρεβενών, βάσει των προτιμήσεών τους.
Η παρουσία και η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Ιουλίου, 2011 at 12:25 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply