Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στο «σκαμνί» πάλι, Θάνου, Κεντέρης και Τζέκος

17 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δικάζονται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου σε δεύτερο βαθμό

Στο δικαστήριο ξανά, οι αθλητές Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου, ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος και 7 γιατροί του ΚΑΤ, για αδικήματα που αφορούν στο περιβόητο τροχάιο ατύχημα την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Αθήνας του 2004.

Σύμφωνα με το δικαστήριο του 1ου βαθμού, το επίμαχο τροχαίο ατύχημα δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα οι Κεντέρης και Θάνου να καταδικαστούν σε φυλάκιση 31 μηνός ο καθένας χωρίς ελαφρυντικό, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για αδικήματα όπως ψευδορκία και ψευδή δήλωση στις αρχές.

Σε φυλακίση 33 μηνών καταδικάστηκε προτώδικα ο Χρήστος Τζέκος για ψευδορκία, ψευδή δήλωση στις αρχές και παράνομα σκευάσματα ενώ ποινές φυλάκισης από 6 έως 8 μήνες επιβλήθηκαν και στους εμπλεκόμενους γιατρούς του νοσοκομείου στους οποίους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό των “μη ταπεινών ελατηρίων”.

This entry was posted on Κυριακή, 17 Ιουλίου, 2011 at 23:59 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply