Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνήγορος του Πολίτη η Καλλιόπη Σπανού

13 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ορκίστηκε  ενώπιον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ορκίστηκε σήμερα ως «Συνήγορος του Πολίτη», ενώπιον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Ρέππα και του υφυπουργού κ. Ντίνου Ρόβλια, η καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Καλλιόπη Σπανού.

Η κυρία Καλλιόπη Σπανού ήταν έως τώρα αναπληρώτρια «Συνήγορος του Πολίτη» και υπεύθυνη στην Ανεξάρτητη Αρχή για τις σχέσεις κράτους – πολίτη.

Στη συνάντηση της κυρίας Σπανού με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που ακολούθησε την ορκομωσία, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ανεξάρτητη Αρχή.

Ο κ. Ρέππας επισήμανε την επιτυχή πορεία της Αρχής στη διαμεσολάβηση μεταξύ της δημόσιας διοίκησης και των πολιτών για την προστασία των δικαιωμάτων τους, την τήρηση της νομιμότητας και την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης, δικαιώνοντας έτσι την επιλογή ίδρυσης του «Συνήγορου του Πολίτη».

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Ιουλίου, 2011 at 21:47 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply