Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: “Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου”…

11 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για το θέμα της ΔΕΚΕΓ – που μεταδόθηκε ζωντανά από τον Star- Fm 933– και ουσιαστικά απάντησε σε όσα του καταλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Νούτσος σε συνέντευξη που είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα.

“Οι Γρεβενιώτες θέλουν να ξέρουν που πήγαν τα χρήματα των δημοτών,  θα φτάσουμε το θέμα μέχρι τέλους  και δεν θα κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που απεργάζονται σενάρια να σταματήσουν ή να φυμώσουν τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή”, είπε o κ. Κουπτσίδης και αναφερόμενος σε απειλές που δέχτηκε είπε ότι: “Στο Γραφείο δέχτηκα απειλή από “κομιστή” επιταγών της ΔΕΥΑΓ ο οποίος επί λέξη μου είπε: Με τους προηγούμενους συνεργαζόμουνα. Εσύ δεν συνεργάζεσαι, και έφυγε κουνώντας τα χέρια και το κεφάλι. Συναντηθήκαμε ξανά στα δικαστήρια και καλούμαστε τώρα να αποδείξουμε πως δεν ήμαστε “ελέφαντες”. Εάν πάθουμε κάτι, τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας  τα έχουμε καταθέσει σε συμβολαιογράφο και υπάρχουν. Εμείς δεν μιλάμε με εκβιασμούς και απειλές, μιλάμε με γεγονότα” κατέληξε ο Δήμαρχος Γρεβενών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου σε επανάληψη, την Τρίτη στις 11:20μμ  στην εκπομπή μας “Αντισταθείτε”.

This entry was posted on Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2011 at 15:56 and is filed under ΔΕΚΕΓ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply