Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

3.805.000 ευρώ έδωσε το λαϊκό στην Κοζάνη

Ιούλιος 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τουλάχιστον 4-5 οι τυχεροί

Το αξιοσέβαστο ποσό των 3.805.000 ευρώ έδωσε το τζακ-ποτ του λαϊκού λαχείου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, κατά την 27η κλήρωση της 5ης Ιουλίου. Την τυχερή δεκάδα πούλησαν τρεις πλανόδιοι λαχειοπώλες στην πόλη της Κοζάνης, με υπερτυχερούς τουλάχιστον πέντε άτομα. Ο χρυσός αριθμός του λαϊκού λαχείου είναι το 46945. Οι λαχειοπώλες δήλωσαν στον «Πτολεμαίο» ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσοι ακριβώς είναι οι τυχεροί.
Είναι σίγουρα πάνω από 4-5, αφού κάποιοι πήραν και μεμονωμένα λαχεία της τυχερής δεκάδας. Ακόμη ψάχνουμε κι’ εμείς να βρούμε σε ποιους δώσαμε τα τυχερά λαχεία». Το βέβαιο είναι ότι τα λεφτά πήγαν «σε καλά χέρια και έπιασαν τόπο», όπως διαβεβαιώνουν και οι λαχειοπώλες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τυχεροί είναι βιοπαλαιστές. Ανάμεσά τους είναι μεταξύ άλλων, ένας υπάλληλος του δήμου Κοζάνης και ένας ιδιοκτήτης συνεργείου. Πάντως, όλοι οι τυχεροί είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Κοζάνης, ενδεχομένως και της Πτολεμαΐδας.
Την τυχερή δεκάδα προμηθεύτηκε από το πρακτορείο «Μεντεσίδη» της Πτολεμαΐδας, ο πλανόδιος λαχειοπώλης Νίκος Παπαχρήστου. Αυτός με τη σειρά του διένειμε λαχεία προς πώληση και στους πλανόδιους συναδέλφους του Γιώργο Πλαφουτζή και Κώστα Κατσίμπα. Αυτοί είναι οι τρεις πλανόδιοι λαχειοπώλες που πούλησαν τους «χρυσούς» λαχνούς, οι οποίοι θα αλλάξουν τη ζωή των τυχερών της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου.
Σύμφωνα με τον Ν. Παπαχρήστου, το συνολικό ποσό των κερδών είναι 3.805.000, ενώ το καθαρό ποσό που μένει με την αφαίρεση των φόρων είναι 2.200.000 ευρώ. Η 10η σειρά με τον αριθμό 46945 είναι αυτή που δίνει τα μεγαλύτερα κέρδη της τάξης των 1.938.000 ευρώ, ενώ ακολουθούν η 1η και 9η σειρά που δίνουν από 425.075 ευρώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 8th, 2011 at 09:20 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply