Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Σύλλογο «Δώρο ζωής»

Ιούλιος 8th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή στο Δημοτικό κατάστημα Γρεβενών

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών «Δώρο Ζωής» πραγματοποιεί εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών, καθημερινά εκτός Σαββάτου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών και την βοήθεια του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.
Γνωρίζοντας ότι το αίμα που κυκλοφορεί στον οργανισμό μας , αναπαράγεται διαρκώς και ότι η πράξη της αιμοδοσίας , όχι μόνο είναι ανώδυνη και ακίνδυνη αλλά και ωφέλιμη, τότε μπορούμε να καταλάβουμε πόσο πολύτιμη και εφικτή είναι η προσφορά σας προς αυτόν που έχει ανάγκη.
Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς και ταυτόχρονα μια πρόνοια για το άγνωστο μέλλον.
Η αιμοδοσία διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Γρεβενών
«Δώρο Ζωής»

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 8th, 2011 at 00:30 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply