Λιγοστά στελέχη στην κομματική συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Με πολύ μικρή συμμετοχή, που τίποτα δεν θύμιζε τις «παλιές καλές εποχές» του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε προχτές στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων, η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Κοζάνης, στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στα Γρεβενά και της Εθνικής Συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την 3η Σεπτέμβρη 2011.
Στα λιγοστά κομματικά στελέχη που προσήλθαν, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία μελών και στελεχών αρνήθηκε να συμμετάσχει, ο Άγγελος Τόλκας, υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου, υποστηρίζοντας ότι «δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική λύση», αναγνωρίζοντας ότι «τα μέτρα είναι οδυνηρά».
Ο 33χρονος βουλευτής Ημαθίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «η φετινή 3η Σεπτέμβρη βρίσκει τη χώρα στην πιο κρίσιμη καμπή. Ασφαλώς το ΠΑΣΟΚ είναι μέλος της κοινωνίας, αυτή τη στιγμή είναι στην κυβέρνηση και έχει αναλάβει το χρέος που έχει απέναντι στη χώρα, για να αναλάβει τις ευθύνες, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.
Εμείς δεν λέμε ότι είναι μία εύκολη περίοδος, κανείς δεν λέει ότι τα μέτρα είναι ευχάριστα, αλλά σε εμάς έχει λάχει να μπορέσουμε να αλλάξουμε όλα αυτά που μέχρι σήμερα όλος ο κόσμος ζητάει να αλλάξει και όλα αυτά, για τα οποία η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε».
Για την πλημμυρίδα της αγανάκτησης των πλατειών, ο νεαρός βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, παραδέχτηκε ότι «τα μέτρα είναι σκληρά, αλλά δεν υπάρχει άλλη διέξοδος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, διοργανώνει συνδιάσκεψη, όπου θα συζητήσουν για το Κοινωνικό Κράτος, την Δημόσια Διοίκηση με ευνομία και δικαιοσύνη και για τον Αναπτυξιακό προσανατολισμό της Περιφέρειας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 και ώρα 11:00πμ στο ξενοδοχείο “ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ” στα Γρεβενά.
Στην συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν ο Γραμματέας του Ε.Σ του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μιχάλης Καρχιμάκης και Κυβερνητικά στελέχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.