Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Τράβηξαν χειρόφρενο οι ιδιοκτήτες ταξί

6 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Δεν θα υπάρχουν Ταξί στα Γρεβενά μέχρι και τις 5 το πρωί της Πέμπτης, αφού όλοι οι ιδιοκτήτες τους,  συμμετέχουν σε ποσοστό 100% στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ομοσπονδία τους και ζητούν να πληροφορηθούν πώς άλλαξε μια κυβερνητική απόφαση η οποία εξασφάλιζε προσαρμογή στα ευρωπαϊκά δεδομένα και συναίνεση των κοινωνικών εταίρων, δήλωσε στον Star-fm 933 ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Γρεβενών Δημήτρης Παπαδόπουλος.

“Όλοι έχουμε αγορασμένες άδειες. Δεν ισχύει αυτό που κάποιοι έλεγαν ότι δηλαδή οι άδειες οι δικές μας  είχαν δοθεί δωρεάν. Σε περίπτωση που απελευθερωθεί το επάγγελμα δεν θα μπορεί κανείς Ταξιτζής να είναι αισιόδοξος αφού δεν θα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε ούτε στις απαραίτητες υποχρεώσεις μας” κατέληξε ο Πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είχε δηλώσει τη Δευτέρα ότι δεν θα υπογράψει το Προεδρικό Διάταγμα για την απελευθέρωση των ταξί που είχε συντάξει ο προκάτοχός του Δημήτρης Ρέππας και το οποίο έθετε μια σειρά από προϋποθέσεις για το άνοιγμα του κλάδου.

This entry was posted on Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2011 at 13:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply