Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημόσιο μαλλιοτράβηγμα για κόρη και σύζυγο πρώην πρωθυπουργού

30 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Αυστραλία

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν σ’ ένα από τα σαλόνια του αεροδρομίου της Μελβούρνης και μετά από διαξιφισμούς, όπως λέγεται, η μεγαλύτερη «άστραψε» τέσσερα χαστούκια στη μικρότερη, η οποία, μάλιστα, συμβαίνει να είναι κόρη του συζύγου της, δηλαδή του πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Μπομπ Χόουκ.
Η σύζυγος του Μπομπ Χόουκ, Μπλανς ντ’ Αλπουντζέ, να υπενθυμίσουμε ότι είναι η δημοσιογράφος-συγγραφέας που έγραψε τη βιογραφία του. Κατά τη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου γεννήθηκε ένας φλογερός έρωτας ανάμεσα στους δύο που οδήγησε τον Μπομπ να εγκαταλείψει τη συζυγική του στέγη και να επισημοποιήσει το δεσμό του με την Αλπουντζέ.
Αυτό όμως που εξόργισε περισσότερο την οικογένεια του Μπομπ αλλά και τους φίλους του, ήταν το περιεχόμενο του βιβλίου, με αποτέλεσμα η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Σου, να γράψει τη βιογραφία της μητέρας της Χάζελ προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, όμως η Αλμπουντζέ, που πληροφορήθηκε κάποια επίμαχα σημεία του, “άναψε” και στην πρώτη ευκαιρία δεν δίστασε να χαστουκίσει τη Σου. Εκείνη κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο επικράτησε η ψυχραιμία και παρά το θερμό επεισόδιο, δεν έγιναν δηλώσεις. Η πέτρα του σκανδάλου και αυτόπτης μάρτυρας, ο Μπομπ Χόουκ, είπε ότι ”δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά”. Το ίδιο και η Σου με την Αλπουντζέ.

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2011 at 16:01 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply