Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Αγανακτισμένοι» προπηλάκισαν τον Αλέκο Αθανασιάδη

29 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μετά την ψήφιση του μακροπρόθεσμου στην οδό Βαλαωρίτου

Επίθεση από «αγανακτισμένους» δέχτηκε ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, Αλέκος Αθανασιάδης. Ο βουλευτής βγήκε μετά την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο από τη Βουλή και δια μέσου της οδού Βαλαωρίτου, θέλησε να μεταβεί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, κάτω από την πλατεία Συντάγματος.
Περαστικοί και διαδηλωτές όμως τον αναγνώρισαν και του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα τον προπηλακισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής δεν έχει τραυματιστεί, αφού οι επιθέσεις ήταν κυρίως λεκτικές και με μπουκάλια με νερό.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ALTER ο κ.Αθανασιάδης, δικαιολογώντας την αλλαγή στις αρχικές του θέσεις αναφορικά με το Μεσοπρόθεσμο, δήλωσε πως τελικά ψήφισε “Ναι” στη Βουλή, αφού έχει πάρει τη διαβεβαίωση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό πως θα γίνουν οι αλλαγές που ο ίδιος ζητούσε.

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2011 at 20:49 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply