Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Α. Φάκος: Ενδεχόμενο υποβιβασμού των εμπλεκομένων ομάδων στα στημένα

27 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Οι πειθαρχικές κυρώσεις αφορούν χρηματικές ποινές και απαγόρευση ασκήσεως αθλητικής δραστηριότητας”…

Το ενδεχόμενο υποβιβασμού των εμπλεκομένων ομάδων στην πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων, εφόσον τεκμηριωθεί εμπλοκή τους στην υπόθεση, άφησε από την πλευρό του ανοιχτό στον ΣΚΑΪ και την “Πρώτη Γραμμή” ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος.
Σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, οι πειθαρχικές κυρώσεις αφορούν χρηματικές ποινές και απαγόρευση ασκήσεως αθλητικής δραστηριότητας σε παράγοντες που δρουν στο χώρο του ποδοσφαίρου και υποβιβασμό για τις ποδοσφαιρικές ομάδες εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή τους.

«Η πειθαρχική διαδικασία είναι τελείως ανεξάρτητη από την ποινική δίκη. Θα κάνουμε αξιολόγηση, εκτίμηση και θα ασκήσουμε πειθαρχική δίωξη εφόσον υπάρχει εμπλοκή» τόνισε.
«Ζητήσαμε επιπλέον από τα αντίγραφα δικογραφίας που αναμένουμε αυτές τις ημέρες, και τα αντίγραφα των απολογιών των κατηγορουμένων» δήλωσε ο κ. Φάκος, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν θα καλέσει κάποια πρόσωπα για κατάθεση.

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2011 at 19:36 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply