Νίκος Ράμμος: Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου μας αγωνίζονται για να επιβιώσουν…

Επιστολή στους Δημάρχους των 2 δήμων του νομού, Γρεβενών και Δεσκάτης Δημοσθένη Κουπτσίδη  και Νίκο Μίγκο αντίστοιχα, απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών Νίκος Ράμμος ζητώντας να μειωθούν τα ενοίκια των επαγγελματιών που πλήττονται από την οικονομική δυσπραγία.
Η συγκεκριμένη επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Εμπορικούς συλλόγους των Δήμων αλλά και στο σωματείο υδραυλικών Γρεβενών, το σωματείο ιδιοκτητών καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων, αρτοποιών, μηχανικών αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγων, εργοληπτών και βενζινοπωλών. Η επιστολή έχει ως εξής:

Η οικονομία πλήττεται κατά τρόπο πρωτοφανή από την παρατεταμένη πλέον ύφεση, με συμπτώματα εξίσου πρωτοφανή σε έκταση όπως η υψηλή ανεργία και το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου μας αγωνίζονται για να επιβιώσουν, σε συνθήκες απόλυτα αρνητικές ενώ καθημερινά συσσωρεύουν πρόσθετες υποχρεώσεις και νέα, συχνά ανυπέρβλητα προβλήματα, που γεννώνται από την πολιτική και οικονομική συγκυρία.
Σε μια τέτοια περίοδο, κατά την γνώμη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας η οποία προτείνει την εύλογη μείωση των ενοικίων που εισπράττει ο Δήμος από τους επαγγελματίες, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές αντοχές και δυνατότητες του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει μία κάποια μείωση των λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεων – μελών μας.

Επίσης κ. Δήμαρχε,
σας παροτρύνουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες μαζί με του συνδικαλιστικούς συλλόγους της περιοχής μας στους οποίους κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, προκειμένου να πείσουμε και τους ιδιώτες εκμισθωτές να προχωρήσουν με την σειρά τους σε ανάλογη μείωση των ενοικίων επαγγελματικής στέγης, που εισπράττουν.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ράμμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.