Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γερουλάνος: Στη δημοσιότητα οι φάκελοι αδειοδότησης των ΠΑΕ Β’ Εθνικής

23 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

“Oι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια θα συνεχιστούν αποφασιστικά” δήλωσε από την πλευρά του ο Χ. Παπουτσής

Στη δημοσιότητα θα δοθούν όλοι οι φάκελοι της αδειοδότησης των ΠΑΕ Β’ Εθνικής, ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ώστε – όπως είπε- να υπάρξει διαφάνεια στον χώρο του ποδοσφαίρου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη,ο υπουργός, είπε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος από τις 5 Μαΐου για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες.
Σε σύσκεψη που έγινε με τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, με συμμετοχή της ΕΡΤ και του ΟΠΑΠ, ο Γιώργος Παπανδρέου, έδωσε εντολή -να μην σταματήσουμε πουθενά- είπε ο Γερουλάνος, για την αποκατάσταση της ευνομίας και του κράτους δικαίου.
Από την πλευρά του, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε ότι οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των αρχών ασφαλείας, για τα στημένα παιχνίδια θα συνεχιστούν αποφασιστικά.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ζήτησε αλλαγή στο σύστημα εκλογών της ΕΠΟ, με την συμμετοχή όλων των σωματείων.

This entry was posted on Πέμπτη, 23 Ιουνίου, 2011 at 17:17 and is filed under ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply