Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ως τη Δευτέρα η ανακοίνωση των βαθμολογιών

16 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Αυτό αναφέρει επισήμως σήμερα το υπουργείο Παιδείας

Μετά από σιγή πολλών ημερών, ο αρμόδιος για τις πανελλαδικές εξετάσεις υφυπουργός Παιδείας κ. Γ. Πανάρετος, αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το θέμα σήμερα, τονίζοντας ότι ‘καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια’ για να δοθούν οι βαθμολογίες όσο το δυνατόν συντομότερα.
Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων ξεκινάει αύριο Παρασκευή και οι βαθμολογίες έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί ώστε να κάνουν οι υποψήφιοι τις επιλογές τους.

Μάλλον με ειρωνεία μοιάζει σε αυτό το πλαίσιο η σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου, στην οποία αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι της κατηγορίας του 10% που κάνουν χρήση παλαιότερης βαθμολογίας μπορούν να αρχίσουν να συμπληρώνουν μηχανογραφικό, καθώς ξέρουν ήδη τους βαθμούς τους…

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας είναι η εξής:
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων μπορεί να γίνει από 17-6-2011 ως και 28-6-2011, αφού οι υποψήφιοι προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011.

Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.
Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως βαθμολογιών, έχουν την δυνατότητα αυτή.

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2011 at 17:02 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply