Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Κεραυνοί» Βάσως κατά πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα

16 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

«Πρώτα να αλλάξεις εσύ», είπε η πρώην υπουργός, απευθυνόμενη προς τον κ. Γ. Παπανδρέου

Να αναλάβει τις ευθύνες του, κάλεσε τον πρωθυπουργό, πριν από λίγη ώρα η κυρία Βάσω Παπανδρέου, μιλώντας στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠαΣοΚ που βρίοσκεται σε εξέλιξη. «Πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ, δεν μπορεί να συνεχίσεις να λειτουργείς με παρέες», είπε η κυρία Παπανδρέου και ζήτησε στο νέο κυβερνητικό σχήμα να λειτουργήσει κυβερνητική επιτροπή που θα ελέγχει τις δραστηριότητες των υπουργών και την υλοποίηση των αποφάσεων. «Διαφορετικά, θα συρθούμε σε εκλογές και ο βίος της κυβέρνησης και του ΠαΣοΚ θα είναι σύντομος», τόνισε η κυρία Παπανδρέου.

Η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη και Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που ανησυχεί. «Οχι για το ΠΑΣΟΚ αλλά για τη χώρα», και είπε ότι συγκεκριμένες κινήσεις, πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης τους προηγούμενους 18 μήνες μας έφεραν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Η κυρία Παπανδρέου μίλησε για «απίθανες δυσλειτουργίες» της κυβέρνησης την οποία παρά ταύτα η ΚΟ στήριξε και κατηγόρησε για «απίθανες κοροϊδίες» το οικονομικό επιτελείο, το οποίο όπως τόνισε είχε τη στήριξη του πρωθυπουργού. Εν όψει των νέων συμφωνιών, η κυρία Παπανδρέου είπε ότι μια χώρα πτωχευμένη δεν λύνει το πρόβλημά της με νέα δάνεια. «Πρέπει κάποιοι επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Προσπαθούμε να περάσουμε μέτρα μόνο με τον φόβο και τον εκβιασμό. Η κυβέρνηση διατυμπάνιζε ότι βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες. Ομως δεν λειτουργούσε με τον αντίστοιχο τρόπο.», σημείωσε η κυρία Παπανδρέου.

Άγγελος Κωβαίος

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2011 at 22:24 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply