Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη το Σάββατο

14 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Εκδηλώσεις αθλητικών σωματείων

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρακολούθησε στο Δημοτικό Γήπεδο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου τον 4ο ποδοσφαιρικό Αγώνα αγάπης μεταξύ των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  του «Κεραυνού» Αγίου Γεωργίου και  Ομάδων της Θεσσαλονίκης.(ΠΑΟΚ, ΑΡΗ,ΗΡΑΚΛΗ)

Ο Αγώνας, τον οποίο διοργανώνουν οι Παλαίμαχοι του Κεραυνού στη μνήμη του αείμνηστου Μιχάλη Καραγιάννη και έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στέφθηκε από επιτυχία δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο να απολαύσουν ένα μοναδικό  ποδοσφαιρικό θέαμα.

Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη το Δ.Σ. των παλαιμάχων για την πρωτοβουλία αυτή και δήλωσε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα είναι δίπλα σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ.κ. Αικατερίνη Πέτρου και Αθανάσιος Καραγιάννης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Βάιος Κόραβος.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Γρεβενών «Η Βασιλίτσα», στο πλαίσιο της 6η Πανελλήνιας συνάντησης «Φιλίππων» που πραγματοποιήθηκε στην Κουρούνα Φιλιππαίων.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους «Φιλίππους» στα Γρεβενά και τους ευχήθηκε να απολαύσουν και να χαρούν τις ομορφιές της περιοχής.

Τόνισε ότι ο Δήμος Γρεβενών στηρίζει κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην εξωστρέφεια των Γρεβενών και δήλωσε: «θα  είμαστε αρωγοί των πρωτοβουλιών του Ιππικού Συλλόγου Γρεβενών, όπως αρωγοί είμαστε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, κάθε Συλλόγου και Φορέα που παράγει έργο».

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Αικατερίνη Πέτρου και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Βάιος Κόραβος.

This entry was posted on Τρίτη, 14 Ιουνίου, 2011 at 19:18 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply