Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Mαθήματα Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών στο Hollywood!!!

12 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Gwyneth Paltrow – Chris Martin: Εκπαιδεύοντας τα παιδιά τους!

Έχουν βαλθεί τα παιδιά τους μεγαλώνοντας όχι μόνο να καταπλήξουν αλλά και να ξεπεράσουν τους ίδιους τους γονείς τους! Προσωπικοί εκπαιδευτές, προπονητές, κομμωτές, στιλίστες και ένα πλήθος άλλων δασκάλων και μεντόρων επιστρατεύονται από διασημότητες προκειμένου τα παιδιά τους να κάνουν τη διαφορά! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ως λάτρεις του homeschooling το ζεύγος των Brad Pitt και Angelina Jolie, αφού σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας της οικογένειας, η ίδια δεν πιστεύει στο συμβατικό εκπαιδευτικό σύστημα προτιμώντας να μορφώνονται τα παιδιά στο σπίτι.

Αυτόν τον δρόμο επέλεξαν και η ηθοποιός Gwyneth Paltrow και ο τραγουδιστής Chris Martin για τον πεντάχρονο Moses και την επτάχρονη Apple προσλαμβάνοντας μάλιστα καθηγητή Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών έναντι £ 62.000 για ένα χρόνο.

Ζωγραφική, τένις, σκάκι, ιστιοπλοιΐα αλλά και τα Kινέζικα Madarinανεβάζουν ιδιαίτερα ψηλά τον πήχυ!Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η είσοδος των παιδιών τους στα καλύτερα κολλέγια του κόσμου, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό έναντι των άλλων παιδιών!

Εμείς ας κρατήσουμε το ότι τα Αρχαία Ελληνικά παραμένουν μια…elite επιλογή!

ΠΗΓΗ

This entry was posted on Κυριακή, 12 Ιουνίου, 2011 at 01:15 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply