Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον Δήμαρχο Γρεβενών ο Γραμματέας του ΣΥΝ

10 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Βίτσας: “Βρισκόμαστε σε έναν από τους πιο παραμελημένους Νομούς της χώρας”…

Το Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ κ. Δημήτριο Βίτσα υποδέχθηκε στο γραφείο του την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης. Ο κ. Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον κ. Βίτσα και τα στελέχη του ΣΥΝ που τον συνόδευαν, αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση του Καλλικρατικού Δήμου Γρεβενών, στα προβλήματα τα οποία παρέλαβαν ως νέα δημοτική αρχή και στις προσπάθειες που γίνονται για την επίλυση τους.
Βρισκόμαστε σε έναν από τους πιο παραμελημένους Νομούς της χώρας που βιώνει με το χειρότερο τρόπο τα μέτρα της Κυβέρνησης και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βίτσας. Αυτά τα προβλήματα είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε με τον κ. Δήμαρχο.
Η επίσκεψη του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ τιμά το Δήμο και την περιοχή μας δήλωσε ο κ. Δήμαρχος. Ως Δήμος ζητάμε τη στήριξη και τη συνεργασία όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων του τόπου. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο ΣΥΝ.

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2011 at 19:10 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply