Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς θα υποβάλετε το μηχανογραφικό

10 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οδηγίες για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου των υποψήφιων για τα ΑΕΙ εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Υπενθυμίζεται πως φέτος θα υποβληθεί για πρώτη φορά υποχρεωτικά ηλεκτρονικά. Το μηχανογραφικό δελτίο θα κατατεθεί μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, στο τέλος του μήνα. Για τη συμπλήρωση του αρχικά θα πρέπει να εισαχθεί ο 8ψήφιος κωδικός που δόθηκε στους μαθητές για τις πανελλήνιες. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένας κωδικός δελτίου, τον οποίο οι υποψήφιοι πρέπει να φυλάξουν.

Τρια σημεία, που σύμφωνα με το υπουργείο χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι ότι:

►το password δίνεται μόνο από το σχολείο

► η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού πρέπει να γίνει μέσα στις προθεσμίες, ενώ μετά την οριστική υποβολή δεν παρέχεται η δυνατότητα αλλαγών και τροποποιήσεων

► η δήλωση του υποψηφίου ότι ανήκει σε μια από τις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές κλπ) πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

This entry was posted on Παρασκευή, 10 Ιουνίου, 2011 at 08:12 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply