Πεζοπορία από τον  Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις πεζοπορίας που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στις οποίες συμμετείχε και ο Δήμος Γρεβενών. Η συμμετοχή των Πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ο Δήμος Γρεβενών διέθεσε και δεύτερο λεωφορείο για τη μεταφορά τους στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής στον Όρλιακα (Καραστέργιος).
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι χάρηκαν την πανέμορφη διαδρομή, μετά από 3,5 ώρες κατέληξαν στο χωριό Σπήλαιο για να ξεκουραστούν πριν από την επιστροφή. Δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και ζήτησαν από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη, ο οποίος ήταν στο Σπήλαιο να διοργανώνονται συχνά αυτού του είδους εκδηλώσεις.

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και δήλωσε: «Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν ευλογημένο από τη φύση τόπο, με σπάνιας ομορφιάς φυτική και ζωική ζωή, που όμως δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τις κλιματικές αλλαγές. Στις αλλαγές αυτές δεν πρέπει να είμαστε απλοί παρατηρητές, αλλά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας, να φροντίσουμε με κάθε τρόπο να διατηρήσουμε ανέπαφο το καταπράσινο περιβάλλον του τόπου μας.

Είχατε την ευκαιρία τόνισε να περπατήσετε σε ένα πανέμορφο κομμάτι του τόπου μας και να νοιώσετε τη μαγεία της φύσης, το οποίο για να μπορούμε να το χαιρόμαστε εμείς και τα παιδιά μας πρέπει να το διαφυλάξουμε. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει στην πράξη ότι αγαπάτε τη φύση, αγαπάτε τα Γρεβενά».

Τέλος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Φορέα κ. Βέργο, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία με το Φορέα και τόνισε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα συμμετέχει ενεργά με κάθε τρόπο και θα στηρίζει τις πρωτοβουλίες του Προέδρου και του Φορέα.

Δήμος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.