Δελτίο τύπου με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον δρόμο Γρεβενών – Τρικάλων έστειλε στον   Star-Fm το γραφείο του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα.  Αναλυτικά αναφέρει:

Στην ερώτηση του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα που αφορούσε στην εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Καλαμπάκας, απάντησε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Μαγκριώτης, ενημερώνοντας ότι το Υπουργείο έχει εγκρίνει σχετικές πιστώσεις  με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών από τις κατολισθήσεις και της συντήρησης των παρακαμπτηρίων οδών.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού κ. Γ. Μαγκριώτη, το Υπουργείο ενέκρινε στα τέλη του 2009 προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,  πίστωση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ και το 2010 εγκρίθηκε συμπληρωματική πίστωση 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συμπληρωματική της ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του 2010 δημοπρατήθηκε και ολοκληρώθηκε η εργολαβία για τη «Συντήρηση – Βελτίωση της Ε.Ο.15 στο Τμήμα Γρεβενά – Όρια Νομών Γρεβενών, Τρικάλων» αποκαθιστώντας προβλήματα στο οδόστρωμα σε συνολικό μήκος περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων.
Σε ότι αφορά στο κομμάτι «Συντήρηση – Βελτίωση της Ε.Ο.15, στο τμήμα Γρεβενά – Όρια Νομών Γρεβενών – Τρικάλων» (β’φάση), προϋπολογισμού 1.150.000 € με ΦΠΑ, η οποία έχει καθυστερήσει λόγω  της χειμερινής περιόδου, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα ξεκινήσει εντός επόμενων ημερών.
Παράλληλα στην ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συμπληρώνει ότι όσα προβλήματα δεν έχουν αποκατασταθεί στο σύνολό τους με τη συγκεκριμένη εργολαβία θα αντιμετωπισθούν με την εκτέλεση συμπληρωματικής.

Γραφείο Βουλευτή Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.