Προβολή της ταινίας φαντασίας και περιπέτειας

Η τέταρτη συνέχεια της δημοφιλέστατης σειράς της Disney σε σκηνοθεσία Rob Marshall (“Memoirs of a Geisha”) έχει τίτλο “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”(“Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά”). Πρωταγωνιστούν ο Johnny Depp και η Penelope Cruz.

Το σενάριο βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Tim Powers που εκδόθηκε το 1988. Ο Jack Sparrow και ο Barbossa μπαρκάρουν προς αναζήτηση της απατηλής πηγής της νεότητας, όταν ανακαλύπτουν πως ο Μαυρογένης και η κόρη του, τους ακολουθούν, επίσης.

Είδος ταινίας: Φαντασίας-περιπέτεια
Παραγωγή: Αμερικάνικη 2011
Κατάλληλο: Κ- 13 ( άνω των 13 ετών)
Σκηνοθεσία: Rob Marshall
Παίζουν οι ηθοποιοί: Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush, Stephen Graham, Ian McShane, Gemma Ward, Oscar Jaenada, Kevin McNally, Sam Claflin, Keith Richards

Η υπόθεση: Ο κάπτεν Jack Sparrow μπλέκει σε νέες περιπέτειες, όταν συναντά την Angelica, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του. Σαστισμένος από την αναπάντεχη επανεμφάνισή της στη ζωή του, κι ενώ προσπαθεί να καταλάβει αν εκείνο που την τράβηξε κοντά του είναι η… ακαταμάχητη γοητεία του ή η σφοδρή της επιθυμία να ανακαλύψει την θρυλική “Πηγή της Αιώνιας Νεότητας”, ο Jack καταλήγει αιχμάλωτος του φοβερού και τρομερού Μαυρογένη – του κουρσάρου που τρέμουν όλοι οι πειρατές!

Pirates of the Caribbean: On Strange Tides… by FilmBoy-gr
Στα μάτια του Jack, ωστόσο, η πανούργα Angelica φαντάζει πολύ πιο επικίνδυνη από τον διαβόητο αρχιπειρατή…

Οι προβολές  έχουν ως εξής:

Πέμπτη        02/06/2011 –  ώρα 19:00 και 21:30

Παρασκευή    03/06/2011 – ώρα  19:00 και 21:30

Σάββατο         04/06/2011 – ώρα  19:00 και 21:30

Κυριακή         05/06/2011 –  ώρα 19:00 και 21:30


Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.