Δύο Έλληνες θα διέθεταν στη Δυτική Μακεδονία ινδική  κάνναβη

Το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαΐου στο 27ο χλμ.  της  Π.Ε.Ο. Καστοριάς –Κοζάνης   από αστυνομικούς  του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών  Καστοριάς και της  Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Α.Δ. Καστοριάς συνελήφθησαν  δύο Έλληνες  ηλικίας 38 και 33  ετών,  για κατοχή χιλίων είκοσι οκτώ και εννιά γραμμαρίων (1.028,9) κάνναβη και για εμπορία.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένοι  δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς ανέπτυξαν ταχύτητα και πέταξαν από το παράθυρο του συνοδηγού δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 107,9 γραμμαρίων. Επακολούθησε καταδίωξη και στη συνέχεια οι δράστες συνελήφθησαν. Σε  έρευνες που  έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν  επιπλέον : Τρεις νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους  εννιακόσιων  είκοσι ένος (921) γραμμαρίων και χρηματικό ποσό 2.650 ευρώ.

Το όχημα που χρησιμοποιούσαν, τα χρήματα αλλά και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.