Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δεσκάτης κατά τη συνεδρίαση της 24ης Μαΐου 2011 ομόφωνα αποφάσισε το ακόλουθο ψήφισμα:

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και την αντίδραση μας στο πόρισμα της επιτροπής για την αναδιοργάνωση των φορολογικών Περιφερειακών υπηρεσιών. Στο συγκεκριμένο πόρισμα προτείνεται μεταξύ άλλον η κατάργηση της Δ.Ο.Υ Δεσκάτης. Στο ίδιο πόρισμα προτείνεται η εξαίρεση από την κατάργηση των Δ.Ο.Υ των απομακρυσμένων νησιώτικων περιοχών καθώς και των Δ.Ο.Υ (Νεστορίου – Νευροκοπίου – Φιλιατών – Δελβινακίου).
Μήπως ξεχνούν οι κύριοι ότι και ο Δήμος Δεσκάτης είναι ορεινός και απομακρυσμένος από την Δ.Ο.Υ Γρεβενών (60 Χιλιόμετρα και κακό οδικό δίκτυο) και μάλιστα απέχει περισσότερα χιλιόμετρα από τις περιοχές που προτείνουν να παραμείνουν οι εφορίες ;
Με γνώμονα τον άξονα αποκέντρωσης δομών και υπηρεσιών για την βελτίωση της καθημερινότητας μας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση μας, ως εκπρόσωποι του Δήμου, είμαστε αντίθετοι σε κάθε πιθανή ενέργεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση και τον Βουλευτή να μην λάβουν υπόψη το συγκεκριμένο πόρισμα που αποδεικνύεται μη ρεαλιστικό και γραφειοκρατικό, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Δεσκάτης.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Νίκος Μίγκος Νίκος Π. Μίγκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.