Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι «Αγανακτισμένοι» ξεκίνησαν από δυο 18χρονους!

28 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οι Ισπανοί έβαλαν το…χεράκι τους

Απίστευτο, αλλά οι καθημερινές διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων στο Σύνταγμα, των γνωστών πλέον «Αγανακτισμένων» ξεκίνησε ως ιδέα από δυο νέα παιδιά. Σύμφωνα με το blog.gr, πρόκειται για δυο 18χρονους τον Νίκο Μ. και το Γιώργο Χ. οι οποίοι κατάφεραν με μια κίνηση στο facebook να κατεβάσουν τους Έλληνες στους δρόμους.
Αφού θύμωσαν με τα χλευαστικά σχόλια των Ισπανών διαδηλωτών «Σςςςςςς… μη ξυπνήσουν οι Έλληνες», τα δυο νέα παιδιά αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα event με τίτλο «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα» την Τρίτη το μεσημέρι.
«Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η σελίδα είχε φτάσει τους 10.000 χρήστες, οι οποίοι δήλωναν ότι σκοπεύουν να δώσουν το παρόν» δήλωσε στο blog.gr και στον Θωμά Μόσχο ο Νίκος Χ. Προσθέτει ωστόσο ότι, λίγο αργότερα άγνωστο μέχρι στιγμής πως, το κάλεσμα «κατέβηκε.»
Πάντως αυτό ήταν προς όφελος της σελίδας των δυο παιδιών, καθώς διπλασιάστηκαν οι χρήστες και επομένως οι διαδηλωτές.
Μαθητής στο Κολέγιο Αθηνών ακόμα ο Νίκος Χ. θέλει να κάνει επάγγελμα το χόμπι του, να ασχοληθεί δηλαδή με τους υπολογιστές, και όπως λέει θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να βρει μια δουλειά.

This entry was posted on Σάββατο, 28 Μαΐου, 2011 at 20:48 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply