Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Γιώργος Δασταμάνης στον StarFm 9 33: “Δεν θα έβγαζα τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από τον συγκεκριμένο χώρο”…

26 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξη του στον Star Fm ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επιστολή που έστειλε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γρεβενών στη μη κερδοσκοπική οργάνωση του τμήματος Γρεβενών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για να ελευθερώσει έναν χώρο που τους παραχωρήθηκε,  για να τον χρησιμοποιήσουν για την στέγαση του ΕΚΑΒ .  Είπε πως εάν ήταν στην θέση του Διοικητή , πρώτα θα έβρισκε χώρο για την μετεγκατάσταση του Ερυθρού Σταυρού και μετά θα έκανε την όποια κίνηση. Ακόμη ο Γιώργος Δασταμάνης δήλωσε πως θα πρέπει κάποιοι να “βάλουν νερό στο κρασί τους”, να πέσουν οι τόνοι και από κοινού να βρουν την καλύτερη λύση. Πρότεινε ακόμη να γίνει η μετακίνηση του ΕΚΑΒ στην νέα πτέρυγα του Παλαιού Νοσοκομείου που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικότητας και η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να αναλάβει την μικρή ανακαίνιση που θα απαιτηθεί (πόρτες, παράθυρα είπε χαρακτηριστικά). Για το συγκεκριμένο χώρο όπου στεγάζεται σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός, ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών έχουν δαπανηθεί από την Νομαρχία αλλά και από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση συνολικά (όταν ξεχρεωθεί ο ανάδοχος) 32.917€ που σημαίνει, εάν καταληφθεί από το ΕΚΑΒ, θα χρειαστεί νέα ανακαίνιση “άρα πετάξαμε τελικά ολόκληρο το προηγούμενο ποσό”…

Δεν μπορεί να διαθέσει χώρο του Διοικητηρίου στον Ερυθρό Σταυρό διότι ήδη περίπου 50 γραφεία θα διατεθούν στον νέο Δήμο Γρεβενών αλά και σε άλλες υπηρεσίες.
Το κτίριο του Νομοκτηνιατρείου θα το διαθέσει-αφού προηγουμένως γίνουν όλες οι απαραίτητες διορθώσεις- μέχρι το Φθινόπωρο στο σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες του Νομού.

Μιλώντας για τον νέο αξονικό τομογράφο που θα αποκτήσει το Νοσοκομείο Γρεβενών είπε πως “Δυστυχώς θα κόψουμε κορδέλα και θα τον κοιτάμε γιατί δεν έχει προβλεφθεί μόνιμο ιατρικό προσωπικό για να το λειτουργήσει”…
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη σε (χαμηλή ποιότητα )  δύο μέρη:

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2011 at 16:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply