Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τον μισθό της νέας θέσης θα παίρνουν οι μεταταγμένοι νομαρχιακοί υπάλληλοι

20 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Διευκρινίσεις του Υπουργείου Οικονομικών για όσους μετατάσσονται από Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις σε Δήμους

Τις αποδοχές της θέσης στην οποία μετατάχθηκαν θα λαμβάνουν οι υπάλληλοι των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων οι οποίοι μετακινήθηκαν στους δήμους.
Σε έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 22 του άρθρου 3 του Ν. 3845/2010, όσοι υπάλληλοι από 1-1-2010 έχουν μεταταχθεί ή μεταφερθεί, καθώς και όσοι μετατάσσονται ή μεταφέρονται εφεξής, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας από οποιονδήποτε φορέα του δημόσιου τομέα, σε άλλο φορέα του δημόσιου τομέα, δικαιούνται από 1-1-2011 μόνο το σύνολο των αποδοχών της θέσης στην οποία μετατάσσονται ή μεταφέρονται, χωρίς να διατηρούν ως προσωπική διαφορά τυχόν επιπλέον αποδοχές που λάμβαναν στο φορέα από τον οποίο μετατάχθηκαν ή μεταφέρθηκαν».

Εξίσου, το μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό των οργανικών μονάδων (Διευθύνσεων, Τμημάτων, Αυτοτελών Τμημάτων, Γραφείων, Αυτοτελών Γραφείων) των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων, αρμοδιότητες των οποίων απονέμονται στους δήμους και το οποίο μετατάσσεται, είτε με αίτησή του είτε αυτοδικαίως, θα λαμβάνει από 1-1-2011 μόνον τις αποδοχές και λοιπές απολαβές που λαμβάνουν οι αντίστοιχοι υπάλληλοι των δήμων.

This entry was posted on Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2011 at 18:30 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply