Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το τελευταίο «αντίο» στον Μανώλη Καντάρη

14 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Έγινε από το Νεκροταφείου Ζωγράφου η κηδεία του 44χρονου που δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και απλοί άνθρωποι που βρέθηκαν σήμερα, Σάββατο, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, αποχαιρέτησαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη, θύμα δολοφονικής επίθεσης στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ΄Σεπτεμβρίου, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.
Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος, Σιμόνα, η οποία και άγγιζε το φέρετρο του άτυχου άνδρα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Η κηδεία έγινε παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης υπό των φόβο επεισοδίων.

Κατά την εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο, από τον εκπρόσωπό του Επίσκοπο Κύριλλο. «Ο Μανώλης, έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της Πολιτείας και της κοινωνίας μας» ανέφερε στο μήνυμά του ο Αρχιεπίσκοπος. «Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ώστε τα δυο του παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο», κατέληγε.

Στεφάνια έστειλαν ο δήμος Κύθνου, από όπου καταγόταν ο άτυχος 44χρονος, ο δήμος Πύργου από όπου καταγόταν η σύζυγος του, ο πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», φίλοι, συγγενείς, επαγγελματικοί σύλλογοι.

This entry was posted on Σάββατο, 14 Μαΐου, 2011 at 19:57 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply