Κατασκηνώσεις στο Σούνιο Αττικής

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Γρεβενών ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το αρ. 24977/20-4-2011  έγγραφο του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, θα λειτουργήσουν και φέτος οι παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου στο Σούνιο Αττικής για παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου, καθώς και αγροτών (γεωργών – κτηνοτρόφων – δασεργατών – ψαράδων), ηλικίας 7 έως 15 ετών, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

1)    Από 04 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 7-12 ετών
2)    Από 22  Ιουλίου έως 08 Αυγούστου για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 7-12 ετών
3)    Από 08 Αυγούστου έως 26 Αυγούστου για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών

Μετά το τέλος και της τελευταίας περιόδου θα λειτουργήσει η περίοδος των οικογενειών από 29 Αυγούστου  έως 16 Σεπτεμβρίου με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για φιλοξενία χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης θα απασχοληθούν Ομαδάρχες (ηλικίας 16-18 ετών) και Κοινοτάρχες (ηλικίας 19-24 ετών).Η μετακίνηση των κατασκηνωτών θα γίνει με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων αυτών.
Οι ενδιαφερόμενοι, κατασκηνωτές και στελέχη (ομαδάρχες-κοινοτάρχες), μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτην/κής  του Νομού μέχρι και ένα μήνα πριν την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.

Ο  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.