Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Βατολάκκου: ” Τα παιδιά μας να πάνε σχολείο στα Γρεβενά”…

11 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ανακοίνωση του Συλλόγου:

Με την γνωστοποίηση της πρότασης πως το διθέσιο Δημοτικό σχολείο Βατολάκκου πρόκειται να συνενωθεί σε εξαθέσιο στην Κιβωτό, αντιδράσαμε σε αυτή την πρόταση και απόφασή μας, εξαρχής, ήταν η παραμονή του σχολείου μας στο χωριό μας, ακόμη και αν αυτό εξακολουθούσε να λειτουργεί ως μονοθέσιο . Σε περίπτωση όμως που το σχολείο μας θα έκλεινε για «παιδαγωγικούς λόγους» (όπως κι έγινε !), η εναλλακτική μας πρόταση ήταν να συνενωθεί με σχολείο της πόλης των Γρεβενών.
Τις θέσεις μας αυτές τις καταθέσαμε και στον Βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα.
Δυστυχώς όμως, μόνο αυτό δεν έγινε. Άλλοι αποφάσισαν για εμάς, χωρίς εμάς! Χωρίς να λάβουν υπόψη τους καθόλου την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, την άποψη της τοπικής κοινωνίας και ιδιαιτέρως των γονέων για τα ίδια τους τα παιδιά, όπου όλοι ήταν αντίθετοι με τις συνενώσεις και αποφάσισαν να στείλουν τα παιδιά μας στην Κιβωτό.
Από τη στιγμή που η λειτουργία του σχολείου μας σταματάει στο χωριό, επιθυμία μας κι επιδίωξή μας είναι τα παιδιά μας να φοιτήσουν σε σχολείο της πόλης των Γρεβενών με όποιο τρόπο καταστεί αυτό δυνατό.

This entry was posted on Τετάρτη, 11 Μαΐου, 2011 at 16:45 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply