Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνέντευξη του Δημάρχου Γρεβενών για τη ΔΕΥΑΓ

11 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης την Τρίτη 10 Μαΐου 2011, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρουσίασε το νέο έργο της ΔΕΥΑΓ με τίτλο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης». Το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμό 12.713.445,37€ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.
Ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε εκτενώς στα οφέλη που θα προκύψουν για το Δήμο Γρεβενών και την Τοπική Κοινωνία.

Πρόκειται για ένα νέο αναπτυξιακό έργο με καινοτόμες δράσεις που θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων ενώ θα οδηγήσει στη μείωση του κόστους συντήρησης του δικτύου ύδρευσης όλου του Δήμου Γρεβενών, δίνοντας τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με την ωφελιμότητα του έργου.
Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις νέες τιμολογιακές πολιτικές που θα ακολουθήσει η ΔΕΥΑΓ ενώ ιδιαίτερος λόγος έγινε για τη μείωση της τιμολογιακής πολιτικής στην μικρή κατηγορία καταναλωτών.
Διευκρινίσεις δόθηκαν σχετικά με την επιστολή που έχει σταλεί από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΓ (μαζί με τους τρέχοντες λογαριασμούς) που έχει σκοπό τον διαχωρισμό των όμβριων και ακαθάρτων υδάτων και θα συντελέσει στην περεταίρω μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρείας και κατά συνέπεια σε μειωμένα τιμολόγια

This entry was posted on Τετάρτη, 11 Μαΐου, 2011 at 22:21 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply