Την Παρασκευή 06 Μαΐου συνελήφθη στα Γρεβενά νεαρή Ελληνίδα κάτοικος Γρεβενών για κλοπή την οποία διέπραξε πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών: Ειδικότερα ενεργώντας μαζί με άλλον επίσης νεαρό Έλληνα κάτοικο Γρεβενών , ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, αφαίρεσαν από γυναίκα υπάλληλο εργαζόμενη εκεί, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία της. Μετά από έρευνα, προέκυψε ότι οι δυο τους ενεργώντας από κοινού, διέπραξαν επίσης κλοπή σε βάρος κι άλλης υπαλλήλου της ίδιας υπηρεσίας στις 26 Απριλίου από την οποία τότε αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ (20 €), ενώ ο συνεργός της , φέρεται στο πρόσφατο παρελθόν να διέπραξε άλλες (4) κλοπές: α) Στις 11 με 12 Σεπτεμβρίου του 2009 και 24 με 25 Ιουνίου του 2010 αφαίρεσε από κατάστημα αρδευτικών ειδών στα Γρεβενά διάφορα χρηματικά ποσά , β)Στις 30 Ιουνίου του 2010 διέρρηξε οικία από την οποία αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, και γ) στις 4 Φερβρουαρίου αυτής της χρονιάς (2011) διέρρηξε τεχνικό γραφείο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3000 €). Ο φερόμενος δράστης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της ασφάλειας Γρεβενών συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου. Και οι δύο οδηγήθηκαν, με την σε βάρος τους δικογραφία που σχηματίστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Οι συγκεκριμένοι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών και στο παρελθόν και για ζητήματα που αφορούν τον νόμο περί ναρκωτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.