Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Γιαννούλας για τον Πυρσό: “Κουραστήκαμε να μας πετάνε ¨πέτρες¨…”

3 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Star Fm 933 ο Πρόεδρος της ομάδας του Πυρσού Γιώργος Γιαννούλας , αφού εξήρε την προσπάθεια που κατέβαλλαν φέτος τόσο ο Προπονητής Γιάννης Σαμαράς αλλά και όλοι οι παίκτες και το τεχνικό team της ομάδας, δήλωσε πως μέσα σε 10 το πολύ ημέρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ομάδας όπου θα ακούσουν τις όποιες προτάσεις υπάρχουν για το μέλλον του Πυρσού αλλά και θα είναι “ανοιχτοί” σε όποια υγιή πρόταση τούς γίνει για την  διοίκηση της ομάδας. “Έχουμε κουραστεί να μας ..πετάνε ¨πέτρες¨” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και είπε  πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του Πυρσού δεν θα χρωστάει χρήματα πουθενά.

” Ήταν μεγάλη η βοήθεια που είχαμε ακόμη μία χρονιά από τον Μεγαλοχορηγό Δημήτρη Παπαϊωάννου και δεν έχουμε τίποτα και με κανέναν” κατέληξε ο Γιώργος Γιαννούλας.

Ακούστε ολόκληρη της συνέντευξη σε χαμηλή ποιότητα ήχου  σε δύο μέρη:

ΜΕΡΟΣ 1οΜΕΡΟΣ 2ο

This entry was posted on Τρίτη, 3 Μαΐου, 2011 at 15:20 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply