Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έγινε ο “Αποχαιρετισμός της Πασχαλιάς” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιάς

3 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος στις 2 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου οι εκδηλώσεις για το πανηγύρι του χωριού, με μεγάλη επιτυχία. Φέτος στο πανηγύρι συμμετείχε, λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών, αρκετός κόσμος, παρότι ήταν σε εργάσιμη ημέρα και  όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση.

Δείτε και φωτογραφίες:

Οι γυναίκες του λαογραφικού- χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε ο Τάσος Δανόγλου.

Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.  Κουπτσίδης, η Αντιδήμαρχος κ. Πέτρου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Τζημορώτα  και  ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η αναβίωση του «αποχαιρετισμού των Πασχαλόγιορτων» και το «δίπλωμα του χορού» από το χορευτικό-λαογραφικό τμήμα των γυναικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Παρασκευαΐδης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας

 

Αργύριος Καραλιόλιος                          Ελένη Κων. Παπαζήση

This entry was posted on Τρίτη, 3 Μαΐου, 2011 at 16:30 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply