Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έρχεται στην Κοζάνη ο Κώστας Σκανδαλίδης…

1 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στο μικροσκόπιο του Περιφερειακού Συμβουλίου η αγροτική πολιτική

Ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Κοζάνη, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Πλακεντάς, έστειλε ήδη τη σχετική πρόσκληση στα μέλη του οργάνου και στους φορείς της περιοχής που θα παραστούν στη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή της ΖΕΠ.
Εισηγητής είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης με θέμα: Το Καλάθι της Αγοράς – Αγροτική Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας». Η πρόσκληση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου απευθύνεται σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, στη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, στους βουλευτές, στους δημάρχους, στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και συλλόγους.
Αναμένεται μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης επί των αγροτικών θεμάτων. Ο υπουργός θα θέσει τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής, θα τονίσει την ανάγκη πιστοποίησης και ποιότητας των προϊόντων που θα πρέπει αν συνθέτουν το «Καλάθι της Δυτικής Μακεδονίας», ενώ θα απαντήσει σε θέματα που θα θέσουν οι τοπικοί φορείς. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής θα θέσει το πολιτικό πλαίσιο της αγροτικής πολιτικής για τη Δυτική Μακεδονία και θα ζητήσει την υλοποίηση όλων των ώριμων έργων του προγράμματος «Μπαλτατζής» και άλλων έργων που θα συμβάλλουν στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα επισκεφτεί διάφορες περιοχές και συνεταιριστικές οργανώσεις της περιοχής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

This entry was posted on Κυριακή, 1 Μαΐου, 2011 at 00:10 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply