Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόσκληση από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Γρεβενών για την Πρωτομαγιά…

28 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών,  καλεί όλους  τους  Εργατοϋπαλλήλους  του Νομού μας  να συμμετέχουν  στην Πρωτομαγιάτικη  απεργία της   Εργατικής Τάξης   και στην συγκέντρωση  που θα  πραγματοποιηθεί   τη Κυριακή  1η  ΜΑΗ 2011  και ώρα 10,00΄, στην πρώην Πλατεία Λαχαναγοράς .

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι,

Η  1η Μάη είναι ημέρα μνήμης και τιμής στους νεκρούς της Εργατικής τάξης αλλά και
αγωνιστικών κινητοποιήσεων για νέες καταχτήσεις  στην πρόνοια, στην αμοιβή ,  στην Υγεία ,στην Παιδεία, για ειρηνική συμβίωση  , ασφάλεια και σταθερότητα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα ιστορικές κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων έχουν στοχοποιηθεί και “εκτελούνται” καθημερινά ,στο όνομα του ανταγωνισμού ,των ελλειμμάτων  και του χρέους .

Οι εργαζόμενοι , οι απλοί πολίτες του μόχθου ,οι Νέοι ,οι Συνταξιούχοι ,οι Άνεργοι ,  απαιτούν και διεκδικούν την αποδέσμευση από τα δεσμά του μνημονίου και  των τοκογλύφων δανειστών .

Απαιτούν  μια διαφορετική πολιτική  που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του  και όχι τις αγορές και τα κέρδη . Διεκδικούν μια Ευρώπη των πολιτών και όχι των Τραπεζιτών και των εργοδοτών .

Όλοι Ενωμένοι στη Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 10,00 η ώρα στην Πλατεία Λαχαναγοράς να απαιτήσουμε νέες θέσεις εργασίας ,ικανοποιητικούς μισθούς και συντάξεις    και  να βροντοφωνάξουμε <<την κρίση να πληρώσουν οι Έχοντες ,οι Κατέχοντες και οι Υπεύθυνοι >>.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος               Ο Γεν.Γραμματέας

Κυριαζίδης Λάζαρος            Μιχάλης Σιαμίδης

 

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2011 at 19:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply