Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε τη συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη

15 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη 14 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης όπου αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που θα δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα : Ύδρευση Ηρακλεωτών, που ήταν μπλοκαρισμένο από το 2008, Γέφυρα Πόρου που σε ένα μήνα θα δημοπρατηθεί. Για τον δρόμο Γρεβενά- Βασιλίτσα ο Αντιπεριφερειάρχης αφού είπε πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την απόφασή του να “σπάσει” το συγκεκριμένο έργο σε δύο τμήματα, έχοντας τη διαβεβαίωσει πως με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσει.

Ανέφερε ακόμη,  μιλώντας για τον αξονικό τομογράφο που θα αγοραστεί από το Νοσοκομείο Γρεβενών, πως δεν έχει προβλεφθεί χώρος όπου θα εγκατασταθεί και δυστυχώς δεν θα λειτουργήσει αφού δεν υπάρχουν ούτε γιατροί αλλά ούτε και χειριστές. Δείτε  ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

<

This entry was posted on Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2011 at 16:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply