Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακοίνωση των Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης : “Μαζί συνεχίζουμε”

15 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με τεράστια απορία και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ώρα με την ώρα τα πολλαπλά προβλήματα που δημιουργεί η έκδοση της απόφασης που διατάσσει τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Γρεβενών. Σεβόμαστε βεβαίως τις ανεξάρτητες δικαστικές αρχές , αλλά εν προκειμένω η απόφαση αυτή, που διατάσσει την επανάληψη των εκλογών στο Δήμο μας, προσβάλλει τους δημότες των Γρεβενών, βάλλει ευθέως κατά της πρόσφατης ευρείας λαϊκής εντολής, διοίκησης του Δήμου προς την πλειοψηφούσα παράταξη του Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη και  καταδεικνύει για μια ακόμη φορά την προχειρότητα με την οποία προσεγγίστηκε ο «Καλλικράτης» από την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό καθώς και τα προφανώς ανίκανα στελέχη του Υπουργείου.

Η ζημιά για την κοινωνία των Γρεβενών είναι ανεπανόρθωτη και σαν ένδειξη  πρώτης ελάχιστης διαμαρτυρίας αποφασίσαμε τη μη παρουσία μας στη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

This entry was posted on Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2011 at 20:32 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply