Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θανάσης Χαντάβας: “Η ευθύνη πλέον μετατοπίζεται στους Βουλευτές της Δυτ. Μακεδονίας, για να υποστηρίξουν στη Βουλή την αλλαγή της χάραξης του Ε-65″…

14 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας,  παρέλαβε την Πέμπτη 14-4-2011 την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία ζητείται η αλλαγή χάραξης του εθνικού οδικού άξονα Ε-65 που θα συνδέει τη Λαμία με τα Γρεβενά, στο τμήμα Οξύνεια – Γρεβενά και προτείνεται στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων να μελετήσει, να χρηματοδοτήσει και να κατασκευάσει το ίδιο, τον οδικό άξονα Ε-65 – Δεσκάτη – Ελασσόνα, την κατασκευή του οποίου εξήγγειλε ο Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο κ. Χαντάβας συνεχάρη τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη, ο οποίος ήταν εισηγητής για τη σοβαρή αυτή απόφαση  και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας της 11-4-2011 σύμφωνα με την οποία ενισχύονται οι πιθανότητες  για την αλλαγή χάραξης του Ε-65 και την απεμπλοκή του έργου από την Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ταυτόχρονα προτείνεται στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων να μελετήσει, να χρηματοδοτήσει και να κατασκευάσει το ίδιο, τον Οδικό Άξονα Ε-65 –  Δεσκάτη – Ελασσόνα, την κατασκευή του οποίου εξήγγειλε ο Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης.

Ως Βουλευτής του Ν. Γρεβενών αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους επικεφαλής της  αντιπολίτευσης, καθώς και όλους τους συμβούλους του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη, που ήταν ο εισηγητής της απόφασης, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης κ.κ. Γάτσιο Ιωάννη, Αδάμο Μάνθο, Τσακνάκη Μαρία, Χάτσιο Ιωάννη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης κ.κ. Ψευτογκά Δημήτριο, Παπαδόπουλο Ιωάννη, Κουρέλλα Σωκράτη, για την ομόφωνη στήριξη της εισήγησης και της απόφασης.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο  Δυτ. Μακεδονίας  έπραξε το καθήκον του απέναντι στους φορείς, στις παραγωγικές τάξεις και στους πολίτες της Δυτ. Μακεδονίας.

Η ευθύνη πλέον μετατοπίζεται στους Βουλευτές της Δυτ. Μακεδονίας, για να υποστηρίξουν στη Βουλή την αλλαγή της χάραξης και στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την υλοποίηση της δέσμευσης του για τη μελέτη, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση του νέου οδικού άξονα Δεσκάτης- Γρεβενών».

Γραφείο τύπου Βουλευτού

This entry was posted on Πέμπτη, 14 Απριλίου, 2011 at 19:06 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply