Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος για αναδιάρθρωση: Το γοργόν και χάριν έχει…

13 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τη διαφοροποίησή του από την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ περί μη αναδιάρθρωσης του χρέους εξέφρασε την Τετάρτη στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος στο νομό Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ άφησε και αιχμές όσον αφορά τους ρυθμούς λειτουργίας της κυβέρνησης.
Όπως είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, «φαντάζομαι ότι δεν θα αποφύγουμε την αναδιάρθρωση, και το γοργόν και χάριν έχει».
«Αφουγκράζομαι την αγωνία του κόσμου που με ρωτάει πότε θα δούμε προοπτική. Αλίμονο αν δεν τα βγάλουμε πέρα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, τότε θα ήμασταν άβουλοι και μοιραίοι» ανέφερε.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, αλλά το θέμα είναι ότι «πάει σημειωτόν.»
«Να συζητήσουμε για τις παθογένειες που αναδείχθηκαν, με αυτή τη δημόσια διοίκηση δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη» επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Όσον αφορά την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η μεγάλη εκκρεμότητα της χώρας είναι ότι «δεν έχει βγάλει στον αέρα» τα λιγνιτωρυχεία Δράμας και Ελασσόνας για να μπουν ιδιώτες.

This entry was posted on Τετάρτη, 13 Απριλίου, 2011 at 14:54 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply