Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις στην Αθήνα με την Τίνα Μπιρμπίλη για το δρόμο Γρεβενών -Βασιλίτσας

5 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης και ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας παραβρέθηκαν σε σύσκεψη με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη, το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Άρη Αλεξόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του οδικού άξονα Γρεβενών – Βασιλίτσας. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Στόχος είναι η εύρεση λύσης ώστε να παρακαμφθούν τα προβλήματα και να ενταχθεί το έργο στο ΕΣΠΑ.
Αξίζει να επισημανθεί το ενδιαφέρον που έδειξε ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Χαντάβας ο οποίος ζήτησε και τη συνδρομή της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου – Μπάστα για την άμεση ένταξη του έργου στο Ε.Σ.Π.Α.. Ο Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες του στο Βουλευτή για τη συμβολή του σε όλη αυτή την προσπάθεια.

This entry was posted on Τρίτη, 5 Απριλίου, 2011 at 17:30 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.