Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Νομού Γρεβενών συγχαίρει το Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Γρεβενών για την παρουσία του στην αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και για την 3η θέση στη Γενική Κατάταξη στις κατηγορίες Παίδων 2 – Κορασίδων 2 και Παίδων 1 – Κορασίδων 1.
Συγχαίρει επίσης όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου που συμμετείχαν, διακρίθηκαν και κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα:
Στην κατηγορία Αντρών – Γυναικών, τους:
– Παπαδημητρίου Ιωάννη, για την 4η θέση στην Τεχνική Κατάβαση.
– Παπαστεργίου Στέργιο, για την 7η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση.
– Προφέντζα Δημήτριο, για την 8η θέση στην Τεχνική Κατάβαση.

Στην κατηγορία Παίδων 2 – Κορασίδων 2 τους:
-Μαστoρογιάννη Ιωάννα Νεφέλη για την 3η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση
-Τότσικα Νικόλαο για την 3η θέση στην Τεχνική Κατάβαση και 4η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση

Στην κατηγορία Παίδων 1- Κορασίδων 1, την :
– Τζιούφα Κατερίνα για την 1η θέση στην Τεχνική Κατάβαση και 6η θέση στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση καθώς και για τη  συμμετοχή της στους διεθνείς αγώνες στη Bursa της Τουρκίας με την Εθνική Ελλάδος με πολύ καλή παρουσία και την  κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου στη Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και ενός χάλκινου στην Τεχνική Κατάβαση, τα μοναδικά για όλη την Ελληνική αποστολή.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις αθλήτριες Τζιούφα Κατερίνα και  Μαστoρογιάννη Ιωάννα – Νεφέλη οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή αγώνα Pinocio που θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Απριλίου 2011 στο Abetone της Ιταλίας.

Γρεβενά, 31-03-2011

Η Προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Γρεβενών

Δήμητρα Βέργου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.