Ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Γρεβενών ανέλαβε και διοργάνωσε σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (ΕΟΧ) τρεις Περιφερειακούς Αγώνες του Αλπικού Σκι και ένα Πανελλήνιο Αγώνα Snowboard στη Βασιλίτσα Γρεβενών με ιδιαίτερη επιτυχία. Σε μία δύσκολη εποχή για τη Βασιλίτσα και τη χιονοδρομία ο ΧΟΣ Γρεβενών με την διοργάνωση των αγώνων κατάφερε να προσελκύσει εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς στο Νομό μας. Ο ΧΟΣ Γρεβενών συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες με 24 αθλητές και με πολύ καλές επιδόσεις σε περιφερειακό και πανελλήνιο επίπεδο.

Κατηγορία Αντρών-Γυναικών (ΑΓΕΝ)
Παπαδημητρίου Ιωάννης.     Η καλή παρουσία του στους Περιφερειακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε με την 4η θέση που κατέκτησε στους Πανελλήνιους στην Τεχνική Κατάβαση (ΤΚ).
Παπαστεργίου Στέργιος        Πολύ καλή παρουσία και 7η θέση στους Πανελλήνιους στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση (ΓΤΚ).
Προφέντζας Δημήτριος         8η θέση στους Πανελλήνιους στην ΤΚ.

Κατηγορία Παίδων 2-Κορασίδων 2 (Π2-Κ2)
Η πολύ καλή παρουσία των αθλητών του ΧΟΣΓ: Μαστορογιάννη Ιωάννα Νεφέλη, Τζιούφα Νικολέτα, Τότσικα Νίκο, Μαστορογιάννη Δημήτρη, Σιαφαρίκα Δημήτρη,, Παπαστεργίου Ηλία, Μηλιόπουλου Γιώργο και Γιώτα Εμμανουήλ, στους Προκριματικούς Αγώνες της Βόρειας Περιφέρειας είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκριση όλων των αθλητών μας στους Πανελλήνιους Αγώνες στον Παρνασσό όπου και κατέλαβαν από ένα χάλκινο μετάλλιο ο Τότσικας Νικόλαος και η Μαστορογιάννη Ιωάννα Νεφέλη. Οι υπόλοιποι αθλητές είχαν πολύ καλή παρουσία, γεγονός που μας κατατάσσει στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

Κατηγορία Παίδων 1-Κορασίδων 1 (Π1-Κ1)
Πολύ καλή η παρουσία των Κατερίνα Τζιούφα και Ρίζου Αντωνία στους Προκριματικούς Αγώνες της Βόρειας Περιφέρειας και χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα στους Πανελλήνιους Αγώνες στο Καρπενήσι.

Προαγωνιστική Κατηγορία (γεννηθείς 2000-2001)
Τέλος στην προαγωνιστική κατηγορία (γεννηθείς 2000-2001), σε ένα αγώνα επίδειξης και προετοιμασίας των αθλητών για τις αγωνιστικές κατηγορίες, συμμετείχαμε με 11 αθλητές και αθλήτριες: Τσιτσέλη Στεφανία, Σιαφαρίκα Πηνελόπη, Καρατζιάς Γεώργιος, Ζιώγας Νικόλαος, Κοιλανίτης Μάριος, Παπαιώννου Ζωή, Νίκου Ευαγγελία, Ζιαμπρα Δανάη, Καραγιώργος Νικήτας, Καραγιώργος Στρατής και Πήχας Αποστόλης κατατάσσοντας τον Σύλλογο μας στην 3η θέση σε συμμετοχές μεταξύ 16 συλλόγων.
Επίσης οι αθλήτριες του Συλλόγου Μαστορογιάννη Ιωάννα Νεφέλη και Τζιούφα Κατερίνα συμμετείχαν στους Διεθνείς Αγώνες στην Bursa της Τουρκίας με την Εθνική Ελλάδος με πολύ καλή παρουσία και την Κατερίνα να κατακτά δύο χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία Κ1, τα μοναδικά για όλη την ελληνική αποστολή.
Τέλος, οι Μαστορογιάννη Ιωάννα Νεφέλη και Τζιούφα Κατερίνα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή αγώνα Pinocio στο Abetone της Ιταλίας

Με τιμή

για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γ. Γραμματέας
Τότσικας Απόστολος                                                         Δαμιανός Παντελής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.