Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής δέχθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 τον Πρόεδρο Μανόλη Καρακάση και τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Ο κ. Δακής καλωσόρισε τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου χαρακτηρίζοντάς την στενό συνεργάτη της Αυτοδιοίκησης ενώ τόνισε πως στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ειδικότερα, το Οικονομικό Επιμελητήριο αποτελεί τον επίσημο σύμβουλο για τη χάραξη μακροχρόνιας στρατηγικής για την ανάπτυξη του τόπου.

Ευχαριστώντας για τη διαχρονική αυτή συνεργασία τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ουσιαστική γνώση που διαθέτουν τα μέλη της σε θέματα οικονομίας με την οποία μπορούν να συμβάλλουν στη διαχείριση της οικονομικής ύφεσης αλλά και στην αντιμετώπιση της οικονομικής πίεσης που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.