Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Νίκος Μπαλοδήμος στον Star-Fm 9 33…

28 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

« Ο Βαγγέλης Τσιφόπουλος ήταν άνθρωπος της προσφοράς, αγαπητός σε όλους, με χρυσή καρδιά και αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον Αθλητισμό των Γρεβενών. Κινδύνευε μάλιστα να χάσει και την επιχείρησή του από την υπερβολική αγάπη που είχε για τον Πυρσό», δήλωσε σε συνέντευξη στον Star-Fm 933 o Αντιπρόεδρος και προπονητής της ομάδας Γρεβενά Αεράτα Νίκος Μπαλοδήμος.

Δεν  απέκλεισε  τίποτα για την πιθανή  άνοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία τής ομάδας του, την  οποία χαρακτήρισε την πιο υγιή σε μεγαλύτερη κατηγορία απ’ όλες τις αντίστοιχες του Νομού αφού έχει δικούς της παίκτες. «Θα  μπορούσε να σταθεί στα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται αλλά αυτό  θα εξαρτηθεί από την αναδιάρθρωση που θα γίνει στην Δ’ Εθνική κατηγορία».

Ο Νίκος Μπαλοδήμος αναφέρθηκε ακόμη σε δημοσίευμα  τοπικού τύπου όπου έγραφε  για  «κατασπατάληση» χρημάτων του Δημοσίου από σωματεία, λέγοντας πως η χρήση του ρεύματος που καταναλώνουν στο γήπεδο  είναι 300€ το χρόνο. «Εάν εμείς με τον αθλητισμό βάζουμε μέσα το Ελληνικό κράτος 300€ το χρόνο, τότε δεν έχουμε καμία αντίρρηση να τα πληρώνουμε από την τσέπη μας. Αποδείξαμε πάντως πως κάποιοι δεν ξέρουν από αριθμητική και μπερδεύουν τα μηδενικά».

Αναφέρθηκε και στη βία που υπάρχει ακόμη και στα παιχνίδια της ΕΠΣΓ,  επισημαίνοντας πως θα πρέπει η ίδια η Ένωση,  η οποία κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά και οι διαιτητές να απομονώσουν αυτούς που την προκαλούν.

Για τον τελικό του Κυπέλλου της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων που θα γίνει την Τετάρτη ανάμεσα στην ομάδα του και την ομάδα της Σειρήνας,  ο Νίκος Μπαλοδήμος είπε  πως αναμετρώνται στο γήπεδο του ΔΑΚ δύο από τις καλύτερες ομάδες του Νομού, και πως δεν θα τον ενοχλήσει το όποιο αποτέλεσμα αφού η ομάδα του Σειρηνίου τού είναι πολύ αγαπητή ομάδα.

Στο studio ήταν ο Λουκάς Νίκου και ο Κώστας Ντίγκος

This entry was posted on Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2011 at 18:23 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply