Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

25 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης


Η διπλή εορτή της Ορθοδοξίας και της Εθνικής παλιγγενεσίας καθοδηγεί τις νεότερες γενεές των Ελλήνων στο δρόμο της ευθύνης και του χρέους, της εθνικής υπερηφάνειας, αξιοπρέπειας και της διαφύλαξης της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Την 25η Μαρτίου τιμούμε τους αθάνατους ήρωες του 1821 που με γενναιότητα και αυτοθυσία απελευθέρωσαν την πατρίδα μας γράφοντας ένα λαμπρό κεφάλαιο στην νεότερη ιστορία της πατρίδας μας.
Τιμούμε σήμερα με τον πρέποντα σεβασμό όλους εκείνους που συνέβαλαν με τους αγώνες τους στο υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και της δημοκρατίας και που μας δίδαξαν ότι όταν οι Έλληνες παλεύουν ενωμένοι για τις αξίες, τα ιδανικά και την πίστη τους φωτίζουν τους δρόμους του αύριο με ιστορικά γεγονότα καταξίωσης και σεβασμού.
Με παρακαταθήκη το μήνυμα των ηρώων του 21 ας φροντίσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας μία Ελλάδα που τους αξίζει με σίγουρο και όχι αβέβαιο μέλλον.
Χρόνια πολλά
Με εκτίμηση

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Μαρτίου, 2011 at 07:20 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply