Η 25η Μαρτίου αποτελεί διπλή γιορτή για τη χώρα μας. Από τη μια το μεγάλο γεγονός της Ορθοδοξίας, «Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» και από την άλλη το σημαντικότερο γεγονός της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, «Η επανάσταση του 1821», η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Ελληνικού κράτους.
Ο εορτασμός αυτής της επετείου ασφαλώς δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στην ανανέωση της ιστορικής μνήμης. Καλούμαστε να αντλήσουμε διδάγματα για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας και ενωμένοι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες προκλήσεις της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πραγματικότητας. Η χώρα μας σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για ακόμη μία φορά καλούμαστε να εορτάσουμε την εθνική επέτειο σε περιβάλλον δυσχερών διεθνών εξελίξεων και γενικότερης ανασφάλειας για το μέλλον. Φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου ας είναι έμπνευση και αφετηρία για μια δυναμική πορεία της χώρας μας στο μέλλον.
Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά, υγεία, ευτυχία και προκοπή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών
Γιώργος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.