Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κανένα Δημοτικό σχολείο στη Δεσκάτη δε θα παρελάσει…

24 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Όλοι οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και των τριών δημοτικών σχολείων Δεσκάτης, μετά από τις γενικές συνελεύσεις που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν τα εξής: Κανένα σχολείο δε θα πάρει μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Θα συμμετέχουν κανονικά στον εκκλησιασμό και στην κατάθεση στεφάνων και να παρελάσει μόνο το άγημα της σημαίας των σχολείων. Στη διάρκεια της παρέλασης αποφασίστηκε να  κάθονται απέναντι από τους επισήμους και να κρατάνε πανό με συνθήματα κατά του κλεισίματος των σχολείων τους.
Επίσης να συμμετάσχουν στον συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου Γρεβενών – Τρικάλων (στην διασταύρωση του Καρπερού) την Κυριακή 27/03/2011 και ώρα 11.00 – 14.00, και να απέχουν τα παιδιά τους από τα μαθήματα την ερχόμενη  Δευτέρα  και την Τρίτη , αναμένοντας να τους επισκεφθεί η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κυρία Ζυγούρη .

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2011 at 22:26 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply