Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η “ΕΛΠΙΔΑ” αναγνωρίζεται στον τόπο της…

24 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή την βράβευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Νομού Γρεβενών “ΕΛΠΙΔΑ” από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του Ο.Τ.Ε, ως διοικητικό συμβούλιο, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την τιμή που μας επιφύλαξαν η Πρόεδρος κα. Βασιλική Σπυροπούλου και οι εργαζόμενοι μέλη του Π.Κ. κατά την διάρκεια του 36ο Προσυνεδρίου Π.Κ. εργαζομένων Ο.Τ.Ε.  Μακεδονίας- Θράκης.
Είναι γεγονός ότι σε μια δύσκολη περίοδο η αναγνώριση του έργου της” ΕΛΠΙΔΑΣ “και όταν μάλιστα αυτή προέρχεται από εργαζόμενους, για εμάς στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ιδιαίτερη σημασία.
Μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη υπευθηνότητα και μας χαροποιεί που οι προσπάθειες μας έχουν αντίκρισμα στον τόπο μας.
Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε το προεδρείο τόσο για την φιλοξενία στα Γρεβενά του 360 Προσυνεδρίου, όσο και για την επιλογή του θέματος “Ο εθελοντισμός είναι Πολιτισμός” το οποίο με γλαφυρότητα εισηγήθηκε η συμπατριώτισσα μας και Πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ν.Ε.Ο.Ι  Άννα Ευθυμίου.

Το Δ.Σ. της “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκε και ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Γρεβενών “Δώρο Ζωής”, για το έργο που προσφέρουν στον Νομό.

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2011 at 14:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply