Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκλεισε και το Δημοτικό σχολείο της Κνίδης

Μάρτιος 10th, 2011 by Χρήστος Μίμης

Κλειστό παρέμεινε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 το Δημοτικό σχολείο της Κνίδης, όχι όμως λόγω καιρού, αλλά από τους ίδιους τους μαθητές και τους γονείς τους που διαμαρτύρονται για την κατάργησή του. Η υπεύθυνη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα του δήμου Γρεβενών και μητέρα κ. Γριβοκώστα Παρασκευή, μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό TRM και είπε: «είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο του σχολείου και υπέρ του αγώνα της συντονιστικής επιτροπής του δήμου, ενάντια στην κατάργηση –συνένωση οποιουδήποτε σχολείου του νομού».

Ακούστηκαν ακόμη απόψεις από τους γονείς όπως: «να προχωρήσουμε σε διαρκή κατάληψη των γραφείων της Διεύθυνσης Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, να παραδώσουμε τα κλειδιά του σχολείου στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας», αλλά και να κλείσουμε και την Εγνατία Οδό πρότεινε ο κ. Αποστόλου Παρασκευάς από το τοπικό συμβούλιο της Κνίδης».

Από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Κνίδης και από το Τοπικό Συμβούλιο Κνίδης.

Πηγή:ΑΕΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 10th, 2011 at 18:12 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply